Αγγλία

Μουρίνιο: «Υπάρχει μόνο ένας Μέσι, μόνο ένας Νεϊμάρ»

Μετά τη φιλική ήττα από τη Μπαρτσελόνα με 1-0, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε άλλο επίπεδο, αφού διαθέτουν τους καλύτερους παίκτες.

Το εγκώμιο του Μέσι και του Νεϊμάρ έπλεξε ο Μουρίνιο μετά τη φιλική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα. Μεταξύ άλλων είπε ότι τόσο οι Καταλανοί όσο και η Ρεάλ είναι σε άλλο επίπεδο καθώς αυτή τη στιγμή διαθέτουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι παίκτες βρίσκονται σε αυτές τις δύο ομάδες. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό, είναι η πραγματικότητα. Το γεγονός ότι παίξαμε ενάντια και στις δύο αυτές ομάδες χωρίς να έχουμε κάποια πίεση είναι πολύ καλό».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Μόνο ο Πογκμπά μπορεί να συγκριθεί με αυτούς. Υπάρχει όμως μόνο ένας Μέσι και μόνο ένας Νεϊμάρ. Μπορεί να δουλέψεις πολύ σκληρά τακτικά και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ομάδα σου αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι ξεχωριστοί. Ακόμα και ως αντίπαλος είναι πολύ όμορφο να είσαι στον πάγκο και να βλέπεις τον τρόπο που χειρίζονται τη μπάλα».

Ο Μουρίνιο μίλησε ακόμα και για την Premier League: «Προτιμώ να συγκρινόμαστε με τις ομάδες που παίζουμε κάθε βδομάδα στην Premier League. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι' αυτή καθώς είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ διαφορετικό στιλ με διαφορετικού είδους παίκτες».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x