Αγγλία

Μουρίνιο: «Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί ο Πογκμπά»

Η δύσκολη προσαρμογή στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν επιτρέπει στον Πολ Πογκμπά να ξεδιπλώσει μέχρι στιγμής όλες τις αρετές του στη Μαν. Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Πίστωση χρόνου για να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της Premier League χρειάζεται ο Πολ Πογκμπά, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Μπορεί να παίξει σε πάρα πολλές θέσεις. Το πρόβλημα δεν είναι η θέση, ούτε η τακτική. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι πως έχει έρθει από ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και θέλει χρόνο να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, πράγμα πολύ δύσκολο για παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο», δήλωσε ο Μουρίνιο στο Sky Sports.

Στη συνέχεια ο «Special One» αναφέρει πως ο Πογκμπά λόγω του σωματότυπου του και του τρόπου που αγωνίζεται θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός στόπερ! «Είναι κορυφαίος παίκτης και πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει ένας εκπληκτικός κεντρικός αμυντικός. Με την ποιότητα που διαθέτει στην πάσα, το ψηλό παιχνίδι, την ευκινησία παρά το μεγάλο του κορμί, τη δυνατότητα να κουβαλάει τη μπάλα από πίσω, θα μπορούσε να είναι το ίδιο καλός σαν κεντρικός αμυντικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x