Champions League

Μπά(ρ)τσα στη Γιουβέντους!

Εκδίκηση από τη Γιουβέντους πήρε η Μπαρτσελόνα, δείχνοντας αμέσως ποιος θα είναι το αφεντικό στον όμιλο του Ολυμπιακού! Με τον Μέσι να σκοράρει δις, οι Καταλανοί σάρωσαν 3-0 τους Ιταλούς!

Αφεντικό με το «καλημέρα» στον όμιλο του Ολυμπιακού έγινε η Μπαρτσελόνα, μετατρέποντας σε… πάρτι το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Γιουβέντους!

Με τον Μέσι να «νικάει» για πρώτη φορά, μετά από 315 αγωνιστικά λεπτά(!), τον Μπουφόν και μάλιστα, δύο φορές, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέτριψε με σκορ 3-0 τη «Γηραιά Κυρία» στο «Καμπ Νου» και παράλληλα, πήρε και την εκδίκησή της από τους Ιταλούς, για τον περσινό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League.

Το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» άνοιξε, λίγο πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο (45'), ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έπειτα από καταπληκτική συνεργασία των γηπεδούχων και άψογο πλασέ του 30χρονου, με τον Λατινοαμερικανό να έχει και δοκάρι στο 51'! Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά, το γήπεδο… έγερνε και, στο 56', ο «Λίο»… σέρβιρε στον Ράκιτιτς για το 2-0.

Το καλύτερο, ωστόσο, το φύλαγε για το 70'… Τότε, και αφού έκανε ένα απίθανο σλάλομ, «άδειασε» την άμυνα της «Γιούβε» και με διαγώνιο σουτ, «νίκησε» για δεύτερη φορά τον Μπουφόν, πετυχαίνοντας το 96ο του γκολ στο Champions League και 573ο στην καριέρα του!

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο και ως το γκολ στο 45', οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δύο φορές ο Σίλεσεν έσωσε την ομάδα του, μόλις στο 6' και στο 12'. Ωστόσο, ήταν η βραδιά του Μεσί (μία ακόμα) και οι «μπιανκονέρι» δεν θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 3-0

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3

Η βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 3
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3
Ολυμπιακός 0
Γιουβέντους 0

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x