Super League 2

Μπάγεβιτς: «Δουλεύει απερίσπαστος ο Δέλλας»

Τη στήριξη της διοίκησης της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να γίνει ακόμα καλύτερος.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το έργο του Τραϊανού Δέλλα την τελευταία διετία στην ΑΕΚ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, ενώ τόνισε πως το μέλλον του ανήκει και από τη στιγμή που δουλεύει θα γίνει ακόμα καλύτερος.

«Τα τελευταία δύο χρόνια που συμπορευόμαστε με τον ''Τράι'', έχει καταφέρει να πετύχει όλους τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής. Από εμάς ξέρει ότι έχει την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχει ένας προπονητής για να δουλέψει απερίσπαστος», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στη Live Sport και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη μέρα έδειξε σοβαρότητα, θέληση για εξέλιξη και ποιότητα στη δουλειά του. Αυτό που δεν πρέπει να κάνει είναι να επαναπαυτεί, αλλά επειδή τον ξέρω είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να το κάνει. Φέτος πήρε μια γεύση από το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα στη Σούπερ Λίγκα. Ξέρει όμως ότι θα έχει τη στήριξή μας. Δουλεύει, θέλει να μάθει και να πετύχει. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x