Γερμανία

Μπάγερν δίχως έλεος!

Κανένας οίκτος από την Μπάγερν! Με τον Χάινκες να «κατεβάζει» βασικούς, οι Βαυαροί «σκόρπισαν» 6-0 την Πάντερμπορν και θα είναι -τουλάχιστον- ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου για 9η σερί χρονιά!

«Τρένο» παντού η Μπάγερν Μονάχου!

Με τον Γιουπ Χάινκες να «κατεβάζει» βασικούς, προκειμένου να τους διατηρεί σε εγρήγορση, οι Βαυαροί… τράβηξαν εξάσφαιρο και διαλύοντας 6-0 την πρωτοπόρο της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, Πάντερμπορν, στη Βεστφαλία, προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Αυτή, μάλιστα, ήταν η 11η σερί νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, για την Μπάγερν, που φτάνει, δε, για 9η συνεχόμενη χρονιά τουλάχιστον ως τους «4» του θεσμού!

Και ευελπιστεί, φυσικά, να φέρει ξανά την κούπα στο Μόναχο -και το νταμπλ- μετά τον περσινό, εντός έδρας αποκλεισμό της από την Ντόρτμουντ, την οποία, θυμίζουμε, εκδικήθηκε στην προηγούμενη φάση των «16», πετώντας την εκτός συνέχειας.

Ο Κινγκσλέ Κομάν άνοιξε τον… χορό στο 19', με τον Λεβαντόφσκι να «γράφει» το 2-0 στο 25', «τελειώνοντας», ουσιαστικά, την πρόκριση. Από εκεί και πέρα ακολούθησε πάρτι, με τον Κίμιχ να κάνει το 3-0 πριν «βγει» το ημίχρονο και τους Τολισό και Άριεν Ρόμπεν (δις) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο δεύτερο 45λεπτο.

Πάντως, ο Χάινκες σίγουρα θα προτιμούσε… μικρότερη νίκη και να μην έχανε Τόμας Μίλερ! Ο 28χρονος τραυματίστηκε μετά από σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μίχαελ Ράταϊτσακ και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του -και ενώ πλησιάζει η πρώτη «μάχη» (20/2) με την Μπεσίκτας στους «16» του Champions League.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη, 6/2

Πάντερμπορν-Μπάγερν 0-6
(19' Κομάν, 25' Λεβαντόβσκι, 42' Κίμιχ, 55' Τολισό, 86', 88' Ρόμπεν)

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης (21:45)

Τετάρτη, 7/2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς (19:30)
Σάλκε-Βόλφσμπουργκ (21:45)

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x