Γερμανία

Μπάγερν, σειρά σου τώρα

Αγκαλιά με τη… σαλατιέρα θα βρεθεί η Μπάγερν αν για την 31η αγωνιστική περάσει από το Βερολίνο, που αλώθηκε από τη Ντόρτμουντ στο Κύπελλο. Στη Στουτγκάρδη η Μπορούσια, ξεχωρίζει το Σάλκε-Λεβερκούζεν.

Η Μπάγερν έχει «αέρα» επτά βαθμών από τη Ντόρτμουντ με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο αν για την 31η αγωνιστική νικήσει τη Χέρτα στο Βερολίνο. Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ παραμένουν εκτός μάχης για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει στην άκρη του μυαλού του τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο την Τετάρτη στη Μαδρίτη. Η Χέρτα με έναν βαθμό στα τρία τελευταία ματς (και αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά Κυπέλλου από τη Ντόρτμουντ) έχει υποχωρήσει τέταρτη και απειλείται από τρεις ομάδες που είναι στο -4.

Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στη Στουτγκάρδη από την ομάδα που δίνει μάχη να σωθεί. Ομπαμεγιάνγκ και Σούμποτιτς θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ, που ουσιαστικά κρατά «ζεστή» την ομάδα του για τον τελικό Κυπέλλου σε ένα μήνα, αφού είναι δύσκολο να ανατραπεί η διαφορά από την Μπάγερν.

Μεγάλο ματς στη «Φέλτινς Αρένα», με τη Σάλκε (45β.) να κοντράρεται με την τρίτη Λεβερκούζεν, που δεν θα έχει στις τάξεις της τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο. Γκλάντμπαχ και Μάιντς που ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση με τους «βασιλικούς μπλε» παίζουν με Χόφενχαϊμ εντός και Άιντραχτ εκτός αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22/4 (21:30)
Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης

Σάββατο 23/4 (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ
Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ
Κολωνία-Ντάρμσταντ
Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου
Ίνγκολσταντ-Ανόβερο
Σάλκε-Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή 23/4
Γκλάντμπαχ-Χόφενχαϊμ (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (32η)

Παρασκευή 29/4 (21:30)
Άουγκσμπουργκ-Κολωνία

Σάββατο 30/4 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο-Σάλκε
Χόφενχαϊμ-Ίνγκολσταντ
Μάιντς-Αμβούργο
Ντάρμσταντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Δευτέρα 2/5
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη (21:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x