Champions League

Μπαϊγί: « Το όνειρο μου για το Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται να γίνει πραγματικότητα»

Ενθουσιασμένος με το πιθανό ντεμπούτο του στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Έρικ Μπαϊγί, επισημαίνοντας επίσης ότι είναι όνειρο του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Έρικ Μπαγί, καθώς ο Μουρίνιο τον θεωρεί μία από τις βασικές επιλογές του για την θέση της άμυνας, κάτι που αναμένεται να κάνει και απόψε στη Ρωσία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ιβοριανός αμυντικός μέχρι τώρα δεν κατάφερε να παίξει σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κουβαλούσε τιμωρία από τον περσινό αγώνα με τη Θέλτα, με αποτέλεσμα να λείπει από τον αγώνα με την Βασιλεία.

Ο Μπαγί προχώρησε σε δηλώσεις αναφέροντας: «Είμαι διαθέσιμος, αφού η τιμωρία μου τελείωσε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι κάτι που ανυπομονώ τόσο πολύ και ελπίζω να είμαι στην ενδεκάδα», για να συνεχίσει λέγοντας:

«Για μένα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό γιατί πάντα ονειρευόμουν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου για το Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται να γίνει πραγματικότητα και είμαι χαρούμενος και ψυχικά έτοιμος για αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x