Stoiximan Super League

Μπαϊκαρά: «Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Αισιόδοξος πως ο Πανθρακικός θα παραμείνει στη Superleague δήλωσε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μετά τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά με τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού τόνισε ότι πριν το ματς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πιθανότατα θα ήταν ευχαριστημένοι ακόμη και με μια ισοπαλία, αλλά μετά από αυτή τη νίκη είναι αισιόδοξοι πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί ξέραμε από πριν πόσο δύσκολο ματς ήταν. Πριν το παιχνίδι θα ήμασταν ευχαριστημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πήραμε τρεις χρυσούς βαθμούς απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς και πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός ήταν πολύ αγχωμένος:

«Όντως είχαμε άγχος γιατί όπως βλέπετε δεν είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία. Όσο περνούν τα παιχνίδια μας πιάνει άγχος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Εμείς φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και μόνο εμείς μπορούμε να την ανατρέψουμε. Όσο μπορούμε θα κλείσουμε τα αυτιά μας και θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είναι δύσκολο, αλλά είναι στο χέρι μας».

Για το αν τους έφυγε το άγχος μετά από αυτή τη νίκη:

«Ναι. Όταν δεν περιμένεις να πάρεις κάτι από ένα τέτοιο παιχνίδι και παίρνεις τρεις πόντους φεύγει από πάνω σου το άγχος. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα παλέψουμε ακόμη περισσότερο και θα πάμε καλύτερα».

Για το αν πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να σώσουν την ομάδα:

«Πιστεύω ναι. Ό,τι και να γίνει θα κρατήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x