Stoiximan Super League

Μπαίνει φουριόζος ο Παναθηναϊκός

Να δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος πως φέτος θα είναι διεκδικητής του τίτλου θέλει ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού (20:30). Το ερωτηματικό με Μολέντο.

Η αρχή, λένε, είναι το ήμισυ του παντός. Κι αν ο Παναθηναϊκός θέλει να διεκδικήσει φέτος με αξιώσεις το πρωτάθλημα, καλείται να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του. Για την τρίτη, που στην πραγματικότητα όμως είναι πρώτη, αγωνιστική της Super League οι «πράσινοι» δοκιμάζονται απόψε στην έδρα του Λεβαδειακού (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει από την ομάδα του να βγάλει στο γήπεδο της Βοιωτίας σε βελτιωμένη έκδοση το καλό πρόσωπο που παρουσίασε στα προκριματικά του Europa League. Ο Ιταλός προπονητής πήρε μαζί του 21 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Μολέντο και Λέτο, παρότι δεν είναι 100% έτοιμοι. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος στόπερ ζήτησε ο ίδιος να ακολουθήσει την αποστολή λέγοντας στον «Στράμα» πως οι ενοχλήσεις στη γάμπα δεν είναι κάτι σοβαρό.

Πάντως είναι αμφίβολο αν ο Μολέντο θα είναι έστω στη 18άδα, δεδομένου ότι ακολουθεί και το δύσκολο ματς με τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Στην αποστολή, από την οποία θα «κοπούν» τρεις παίκτες για τον αγώνα, βρίσκονται για πρώτη φορά και οι Εμποκού και Κουλιμπαλί, όχι όμως και ο ανέτοιμος Σάμπα. Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Βλαχοδήμος Π., Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Οποιαδήποτε εκτίμηση για την ενδεκάδα είναι παρακινδυνευμένη. Το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να παραταχθούν με τους Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Μέστο και Χουλτ στα άκρα της άμυνας, Κουτρουμπή και Ιβανόφ (ή Μολέντο) σε θέση στόπερ, Λεντέσμα και Ζέκα στον άξονα και τους Λουντ και Γουακάσο να βοηθούν Ιμπάρμπο και Μπεργκ στην επίθεση.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ομάδας, καθώς επετράπη η μεμονωμένη (κι όχι οργανωμένη) μετακίνησή τους στη Λιβαδειά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x