Ο αμυντικός της «Ένωσης» τόνισε πως όλοι είναι χαρούμενοι και πως παιχνίδι με παιχνίδι έφτασαν στο στόχο τους. Περιμένει μια βατή κλήρωση τη Δευτέρα και θεωρεί σημαντικό για όσους παίκτες έπαιξαν με την ομάδα και στη Football League να τη βλέπουν να επιστρέφει στην «ελίτ» της Ευρώπης και πως θα προσπαθήσουν όλοι να τη φέρουν ψηλότερα.

Αναλυτικά: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση, Μόλις τελείωσε το ματς δεν πιστεύαμε ότι είχαμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Παιχνίδι με το παιχνίδι, όμως, ήρθε η πρόκριση και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι.

Τώρα, ελπίζουμε να κληρωθούμε με μια βατή ομάδα, στα μέτρα μας και, γιατί, να μη συνεχίσουμε πιο μακριά, εννοείται πως δεν σταματάνε τα όνειρα. Για μένα και τα άλλα παιδιά που είχαμε παίξει και στη Β' εθνική η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη. Όλοι περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, όλη η ομάδα.

Τώρα, είμαστε όλοι περήφανοι για αυτήν την ομάδα εδώ που την έχουμε φέρει και πιστεύω μπορούμε να την πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ