Stoiximan Super League

Μπακάκης: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση η ζήτηση των εισιτηρίων»

Επιπλέον ψυχολογική «ντόπα» για τους παίκτες της ΑΕΚ χαρακτήρισε τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ανυπόμονος για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Μιλώντας στη NOVA, ο Έλληνας μπακ παραδέχθηκε ότι όλοι στην «Ένωση» περιμένουν πώς και πώς το ντέρμπι του Σαββάτου.

Σημείωσε, δε, ότι η «κάψα» που δείχνει ο κόσμος για να βρεθεί στο γήπεδο δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα για να σπάσει το αήττητο των «ερυθρόλευκων».


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακάκης

Για τη σημασία του ντέρμπι: «Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Το κίνητρο θα είναι μεγάλο, αφού οι ποδοσφαιριστές πάντα περιμένουν αυτά τα ματς για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Πιστεύουμε ότι μετά απ' αυτό το μεγάλο ντέρμπι θα είμαστε σε θέση να χαρούμε για τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι αναμένεται μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο: «Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας όταν μαθαίνουμε ότι ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια. Μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο. Όπως και στο περσινό ματς Κυπέλλου, περιμένουμε πολύ κόσμο στις εξέδρες για να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι κίνητρο να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού: «Δεν σκεφτόμαστε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα ήττα. Εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Για την ήττα στο Περιστέρι: «Έχουμε πεισμώσει από την ήττα στο Περιστέρι. Είχαμε εννιά στα εννιά πριν το ματς αυτό, στο οποίο δεν είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να αποδείξουμε ότι το ματς αυτό ήταν μια μικρή παρένθεση στην προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x