Stoiximan Super League

Μπακάκης: «Στη Μόσχα για την πρόκριση»

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που δείχνει στην προετοιμασία της ΑΕΚ κι έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει ΤΣΣΚΑ.

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από τις εμφανίσεις του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. Μιλώντας στη Nova μετά τη φιλική νίκη επί της Μπάνικ Οστράβα, ο μπακ της Ένωσης έδωσε σύνθημα πρόκρισης ενόψει των αναμετρήσεων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

«Νιώθω καλά κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Εχω ξεκινήσει καλά .Είμαι υγιής κι έχω αυτοπεποίθηση μέσα από τις καλές προπονήσεις κι αυτά που μας ζητάνε.Αν δεν υπήρχαν κα οι συμπαίκτες μου που κάνουν σωστή δουλειά δεν θα φαινόμουν»,
ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για την ΤΣΣΚΑ: «Θα είναι δύσκολα με την ΤΣΣΚΑ. Ξέρουμε όμως πως όποια ομάδα κι αν ερχόταν θα ήταν επίσης δύσκολα. Εμείς θα κοιτάξουμε να μην δεχθούμε γκολ. Σίγουρα θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάμε στη Μόσχα για την πρόκριση».

Για την ανάπτυξη από τα άκρα:
«Είναι σημαντικό αυτό γιατί μας δείχνει εμπιστοσύνη. Φαίνεται μέσα από την δουλειά και θα το δουλεύουμε συνέχεια για να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από αγώνα σε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x