Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογία»

Τις ευθύνες που αναλογούν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Τάσος Μπακατσέτας για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας, στο 0-0 με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας, στο 0-0 με τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς στη Nova

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η οποία είναι η πρώην ομάδα του: «Χαρά μου ήταν που έπαιζα με την παλιά μου ομάδα, που ήμουν με παιδιά που έπαιζα όλο τον χρόνο, οπότε δεν με επηρέασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

Για την εικόνα της «Ένωσης» στο χθεσινοβραδινό ματς: «Με τον Ηρακλή ήμασταν πολύ χειρότεροι από σήμερα (χθες). Με τον Ηρακλή ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Σήμερα όχι ότι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αν είχαμε βάλει τα γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήμασταν καλοί, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Πανιώνιος αμύνθηκε πολύ καλά και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία».

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει: «Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να το κρίνω. Έχουμε τον προπονητή που θα μας αναλύσει το παιχνίδι, θα μας πει τις αδυναμίες μας. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αυτός που θα κρίνει είναι ο προπονητής».

Για το αν επηρέασε η αλλαγή προπονητή: «Μου έγιναν δύο ερωτήσεις για το θέμα της ψυχολογίας. Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογία. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε να βγάλουμε το βάρος από πάνω μας και να πούμε ότι φταίει ο Κετσπάγια, φταίει ο Μοράις. Δεν νομίζω ότι κανείς ψάχνει δικαιολογία επειδή εμείς δεν κάνουμε μία καλή πορεία μέχρι στιγμής. Τώρα θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, θα είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ήρθε ένας άλλος προπονητής, να δουλέψουμε μαζί του και να αποδείξουμε και σε μας και στην ΑΕΚ και σε όλο τον κόσμο ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x