Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Τη χαρά του για την ευτυχής κατάληξη του θέματος της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ εξέφρασε με έναν ακόμη τρόπο ο Τάσος Μπακασέτας.

Ανακουφισμένος και χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι δήλωσε για μια ακόμη φορά ο Τάσος Μπακασέτας.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο επιθετικός της «Ένωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τέλος καλό, όλα καλά».

Δεν παρέλειψε, δε, να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσους τον έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπακασέτα

«Τέλος καλό, όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι, τα διοικητικά στελέχη, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τέλος καλό,όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ανηκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,την κοπελα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου κ με στηρίζουν! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι,τα διοικητικά στελέχη,τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές κ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x