Stoiximan Super League

Μπακογιάννης: «Έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας»

Την απόλυτα θετική του διάθεση για την πραγματοποίηση του έργου στον Βοτανικό εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναλαμβάνοντας μάλιστα και τις δικές του ευθύνες.

Για ακόμα μία φορά τη θετική του διάθεση προς το έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα, ωστόσο ανέλαβε και τις δικές του ευθύνες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό έργο. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της ομάδας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αν μου επιτρέπεται η αθλητική έκφραση. Το θετικό είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Μπορούμε να το προχωρήσουμε με διάφορους τρόπους, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας».

Για τον φοβίζει κάτι:

«Έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x