Stoiximan Super League

«Μπαλαντέρ» για δύο θέσεις στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας, τι γίνεται με τεχνικό διευθυντή

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει δεδομένα στον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν αυτό θα γίνει ως γενικός αρχηγός ή υπεύθυνος ακαδημιών. Τέλος ο Σαμαράς από τις ακαδημίες, τα δεδομένα για αντι-Ζιλμπέρτο.

Ως την Δευτέρα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος που θα έχει ο Τάκης Φύσσας στην επιστροφή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αυτή τη στιγμή, ο παλαίμαχος άσος «παίζει» για το πόστο του γενικού αρχηγού και αυτό του υπεύθυνου ακαδημιών. Πιο πιθανό σενάριο θεωρείται το να «μπει» στα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού και να αντικαταστήσει τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν, με τον Γιάννη Αλαφούζο να του χρεώνει την μη εξέλιξη των πράσινων ακαδημιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φύσσας ήταν και παλιότερα στον Παναθηναϊκό, τότε ως διευθυντής ποδοσφαίρου. Ωστόσο, έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να «μπλέξει» με μεταγραφές, εξ ου και θα πάρει ένα από τα δύο προαναφερθέντα πόστα, με τις ανακοινώσεις να έρχονται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από ‘κει και πέρα, θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ως τεχνικός διευθυντής. Με τον Λυμπερόπουλο έχει γίνει επαφή και «παίζει» δυνατά, την ώρα που σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Αλιόσα Ασάνοβιτς. Η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού ανέλυσε το (τριετές) πλάνο του στους ανθρώπους της ομάδας. Έδειξε βέβαιος πως έχει τον τρόπο να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που του αξίζει, ενώ έθιξε και το θέμα των ελάχιστων Ελλήνων παικτών –σε αντιδιαστολή με ό,τι συνέβαινε όταν φορούσε αυτός την πράσινη φανέλα-λέγοντας πως επιβάλλεται να υπάρχουν περισσότεροι γηγενείς ποδοσφαιριστές που να αποτελούν τον κορμό του τριφυλλιού.

Τέλος, υπάρχει άλλος ένας ξένος τεχνικός διευθυντής, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, ενώ φημολογείται πως στα υπόψιν υπάρχει και το όνομα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ), δίχως να επιβεβαιώνει κάτι επ’ αυτού η ΠΑΕ. Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει κάτι «χειροπιαστό», καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να βιαστούν και… ξεψαχνίζουν το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x