Europa League

Μπαλενθιάγα: «Οργανωμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζω τον Ζέκα»

Ο Μίκελ Μπαλενθιάγα σέβεται αρκετά τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να πιστεύει πως η Μπιλμπάο έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί, αλλά ο Μίκελ Μπαλενθιάγα δεν πετά στα σύννεφα. Ο αριστερός μπακ των Βάσκων μίλησε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό με σεβασμό για τους «πράσινους».

«Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγώνα και να πάρουμε τον έλεγχο από την αρχή. Έχουμε δει τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε την έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και με κάποιους έμπειρους παίκτες. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν παίκτη, θα έλεγα τον Ζέκα. Αν είμαστε καλοί, πιστεύω πως θα περάσουμε στους ομίλους. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θεωρώ πως θα είμαστε όπως πρέπει», τόνισε ο 29χρονος άσος.

Όσο για την θερμή, από πλευράς κοινού αλλά και ζέστης, ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, είπε: «Θα παίξουμε και σε ένα γήπεδο με ζεστή ατμόσφαιρα. Πάντως έχουμε συνηθίσει σε αυτό, γιατί έχουμε ξαναπαίξει μπροστά σε θερμό κοινό. Σίγουρα θα κάνει πολλή ζέστη, αλλά δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Και στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ντιναμό είχαμε να αντιμετωπίσουμε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x