Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Για ποιά ήττα του ΠΑΟΚ λένε; Μόνο κέρδος υπάρχει από την απόφαση του CAS»

Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για μια απόφαση από την οποία μόνο κέρδος έχει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την απόφαση του CAS για συνεκδίκαση των προσφυγών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τα δημοσιεύματα περί ήττας του Δικεφάλου του Βορρά σχολίασε ο Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για μια απόφαση από την οποία μόνο κέρδος έχει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του γνωστού νομικού στο Metropolis...

Για την απόφαση του CAS

«Μόνο όφελος μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός μιλά για συνενδίκαση. Δεν είναι έτσι. Η γραμματεία του CAS αποφάσισε να ενωθούν οι δύο δικογραφίες για να μπορεί να οριστεί δικάσιμος. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει η υπόθεση πριν τις 19 Ιουλίου για να προλάβει την επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Ελβετός δικηγόρος είπε ότι δεν πειράζει να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες και όταν φτάσουμε στη δίκη θα τεθεί και πάλι η πρόταση ότι δεν χρειάζεται να είναι παρών ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο δεν έχασε, αλλά κέρδισε σε ταχύτητα. Απορώ με τα δημοσιεύματα που λένε για ήττα του ΠΑΟΚ».

Για το εάν θα βγουν δύο διαφορετικές αποφάσεις, μία για την έφεση του ΠΑΟΚ και μια για του Ολυμπιακού:

«Όχι βέβαια. Μια θα είναι η απόφαση. Έχει το δικαίωμα το CAS να πει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έννομο συμφέρον. Ποια ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ; Εάν δεν έχει έννομο συμφέρον δεν θα συζητηθεί στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού».

Για τη δικάσιμο:

«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε η δίκη να γίνει στα τέλη του Ιουνίου και η απόφαση να βγει στις 10 Ιουλίου γιατί τελειώνει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x