Stoiximan Super League

Μπαλτάκος για τις ενστάσεις Γιαννακόπουλου στο θέμα Γουδή: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θέλει ΟΑΚΑ

Η επιθυμία Γιαννακόπουλου να μετακομίσει όλος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (εξαιτίας της οποίας είναι αρνητικός στο θέμα Γουδή) δεν υποστηρίζεται από τον κόσμο της ομάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Κανένα θέμα ΟΑΚΑ -άρα και κανένας ενδοιασμός για να προχωρήσει στο θέμα του γηπέδου στο Γουδή- δεν υπάρχει για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ερωτώμενος για τις ενστάσεις που εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Μπαλτάκος τόνισε ότι, κατά την άποψή του, ο κόσμος της ομάδας δεν επιθυμεί συνολική μετακόμιση στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Σημείωσε λοιπόν ότι εφόσον η ΚΑΕ δεν θέλει να συμμετάσχει στο πλάνο για το Γουδή, μπορεί να προχωρήσει μόνη το πλάνο για να μείνει στην τωρινή της έδρα.

«Έχει κάνει σαφές ο κ. Γιαννακόπουλος την επιθυμία του ο Παναθηναϊκός να πάει στο ΟΑΚΑ. Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε πριν πάω εγώ στην ΠΑΕ το θέμα του ΟΑΚΑ. Αφουγκράστηκα όμως τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν βρήκα πολλούς πού να θέλουν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω λοιπόν αν μπορεί να ευοδωθεί ένα τέτοιο σχέδιο. Αν η ΚΑΕ έχει τη θέληση να ασχοληθεί με το Γουδή, είναι άλλο θέμα. Αλλιώς μπορεί να προχωρήσει για το ΟΑΚΑ χωρίς την αρωγή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x