Stoiximan Super League

Δ.Μπαλτάκος στον ΣΠΟΡ FM:«Κανείς Παναθηναϊκός δεν θέλει ΟΑΚΑ–Απευθύνω κάλεσμα στον Δ. Γιαννακόπουλο»

Κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συσπειρωθεί με όλες τις Παναθηναϊκές δυνάμεις, έκανε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Μπαλτάκος. Δεν υπάρχει προσωπικό θέμα Ερασιτέχνη με ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων, επιθυμεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, για το γήπεδο στο Γουδή.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Βέργη, ο Δημήτρης Μπαλτάκος, κάλεσε δημόσια τον Δημήτρη Γιαννκόπουλο να συμπορευθεί με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη στο θέμα του γηπέδου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ.

Παράλληλα, μιλώντας για την λύση της εγκατάστασης όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμεί κανείς φίλος του «τριφυλλιού».

Μέρος της συνέντευξης του Δημήτρη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

-τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Είχε γίνει μια συνάντηση πριν ένα χρόνο, όταν δεν ήμουν στην προεδρία, αλλά έχω ενημερωθεί. Η συνάντηση ήταν μεταξύ Ερασιτέχνη, ΠΑΕ και ΚΑΕ, για την πιθανή μεταφορά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Από τότε και με τη σύσταση της επιτροπής το θέμα ατόνησε, γιατί δεν ήταν βιώσιμο σχέδιο για πολλούς και διάφορους λόγους. Η μελέτη της Deloitte έχει ολοκληρωθεί από όσο γνωρίζω. Η σύμβαση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα αφορά την ΚΑΕ. Όταν σε καλεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ, που είναι αρχαιότεροι, καλή τη πίστη πας. Εγώ ενημέρωσα για τη βούληση του κ. Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ και ήταν αρνητικοί. Εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κάποιον Παναθηναϊκό που να θέλει να πάει στο ΟΑΚΑ».

-το αν είναι σε πόλεμο Ερασιτέχνης και ΚΑΕ ή ο ίδιος με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Τα προσωπικά δεν συνηθίζω να τα βγάζω προς τα έξω. Ο Ερασιτέχνης δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε πόλεμο με οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό. Με την ΠΑΕ έχουμε άριστη σχέση και μας στηρίζει σε μεγάλο βαθμό φέτος, ενώ με την ΚΑΕ έχουμε κάποιες διαφωνίες που όμως δεν είναι μεγάλης σημασίας. Έχουμε πολλές ισχυρές προσωπικότητες στον Παναθηναϊκό και αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

-το γιατί δεν ενημέρωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός ανήκει στην κυβέρνηση. Είναι λογικό να ενημερώνουμε τους πάντες για τα πάντα πριν υπάρχει κάτι χειροπιαστό; Να παίρνουμε και να λέμε όλο τον κόσμο πριν υπάρχει κάτι υλοποιήσιμο; Αν υπήρχε, θα ενημερώναμε αρμοδίως την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το σύνολο του κόσμου. Δεν είναι θέμα του Παναθηναϊκού η λήψη της απόφασης αυτής, αλλά ο Ερασιτέχνης και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να συμβάλλει η ΚΑΕ για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και αν είναι δυνατό να κατασκευαστεί και γήπεδο στο Γουδή. Αποτελεί όνειρο όλων των Παναθηναϊκών να είμαι μαζί το τμήμα μπάσκετ, που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό τεχνικά. Απευθύνω όχι έμμεσα, αλλά άμεσα κάλεσμα στον κ. Γιαννακόπουλο».

-τη στάση του αν επιμείνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ΟΑΚΑ: «Σέβομαι την άποψη του κ. Γιαννακόπουλου αλλά πρέπει να αξιολογήσω την κατάσταση και θεωρώ πως η λύση για το Γουδή υπερισχύει όλων των άλλων. Για ποιο λόγο να επιμείνουμε για γήπεδο στο ΟΑΚΑ, όταν υπάρχει αυτή η προοπτική. Ο Παναθηναϊκός είναι Παν-αθηναϊκός και αν φύγει από το Δήμο της Αθήνας αποδυναμώνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x