Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Τίτλο και έξοδο στο Champions League ο Παναθηναϊκός»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει το μάξιμουμ των στόχων που του έχουν απομείνει με την κατάκτηση ενός τίτλου και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Το δικό τους μήνυμα για την πορεία του Παναθηναϊκού έστειλαν ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι ο σύλλογος είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

«Είναι μία συγκινητική βραδιά για τον Παναθηναϊκό, γιατί όπως έχουμε πει, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος. Άλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι η αρχή του συλλόγου. Τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι τα πιο γνωστά και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά δεν παύουν να είναι τμήματα του Συλλόγου. Ευχόμαστε ο Ερασιτέχνης να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα, η ομάδα μπάσκετ να κατακτήσει το Κύπελλο το Σάββατο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους, ενώ η ομάδα ποδοσφαίρου να στεφθεί Κυπελλούχος και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί τη φετινή σεζόν».

Σε ερώτηση που του έγινε για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού απάντησε: «Καταρχάς, ας μην το ματιάσουμε! Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ’ ότι προηγουμένως, η πορεία αυτό δείχνει και αισιοδοξώ ότι θα κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο και με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Με τη βελτίωση της ομάδας, θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοι».

inner

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Οι στόχοι από εδώ και πέρα μπορούν να επιτευχθούν. Αυτοί οι οποίοι στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και ο Φύσσας είναι άνθρωποι που ξέρουν τα αποδυτήρια, ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, γνωρίζουν πώς να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Περίμενα την βελτίωση. Ο Ουζουνίδης παρακολουθούσε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, είχε άποψη για την ομάδα και για αυτό μπόρεσε να προβεί έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις».

Για την ενότητα του συλλόγου, είπε: «Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι συνηθισμένο να συγκεντρώνονται τα τμήματα μαζί. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος, το λέει ο ύμνος του, το λέμε και εμείς. Από το 1963 που είμαι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, είναι παρόντες όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπάνε. Υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x