Stoiximan Super League

«Μπάλωσε» δυο θέσεις και τώρα… φουλ για Ζέκα η Κοπεγχάγη!

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Κοπεγχάγη έκλεισε -με δύο οικονομικές λύσεις- τις «τρύπες» σε άμυνα και επίθεση και σύμφωνα με τους Δανούς, όλο το βάρος πέφτει τώρα στην απόκτηση του Ζέκα!

Και τώρα… Ζέκα!

Οι «χτυπητές» αδυναμίες της στα μετόπισθεν, αλλά και ο τραυματισμός του καλύτερου γκολτζή της (από το 2015), Φεντερίκο Σανταντέρ, στη ρεβάνς με την Καραμπάγκ, «ανάγκασαν» την Κοπεγχάγη να κινηθεί άμεσα, προκειμένου να καλύψει τα κενά της.

Σε χρόνο-ρεκόρ, λοιπόν, οι πρωταθλητές Δανίας έκλεισαν τις «τρύπες» σε άμυνα και επίθεση και μάλιστα, τους βγήκε… οικονομικά, γεγονός που, όπως γράφουν στη χώρα, επιτρέπει στα «λιοντάρια» να φουλάρουν τώρα για την απόκτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, έχοντας ακόμη αρκετά λεφτά στο ταμείο για πάρτη του!

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε η απόκτηση του 29χρονου Αυστριακού σέντερ-φορ, Μάρτιν Πούσιτς, ο οποίος ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντιλαντ, ενώ, λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σλοβακίας, ο αμυντικός Ντένις Βάβρο.

Ο 19χρονος, μάλιστα, που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας από τα πρόσφατα παιχνίδια με τη Ζίλινα, αποκτήθηκε για πέντε χρόνια, με τη μεταγραφή του να κοστίζει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως προείπαμε, ωστόσο, το γεγονός ότι η Κοπεγχάγη έκλεισε γρήγορα και σχετικά «φτηνά» αυτά τα δύο κενά, της επιτρέπει, σύμφωνα με τα δανέζικα ΜΜΕ, να ρίξει όλο το βάρος της στην απόκτηση του Κάρλος Ζέκα.

Με τη μεταγραφική περίοδο να λήγει την ερχόμενη Πέμπτη, καταλαβαίνετε πως αναμένονται «καυτές» εξελίξεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x