Stoiximan Super League

«Μπαμ» από Ατρόμητο: Προφορική συμφωνία με Χαρίση!

Με δυναμικό τρόπο αρχίζει την ενίσχυσή του ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Χάρη Χαρίση κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει ως ελεύθερος 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας

Με άκρως εντυπωσιακό και συνάμα ουσιαστικό τρόπο συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ατρόμητος για το φετινό καλοκαίρι, που τον βρίσκει και πάλι στα προκριματικά του Europa League.

Μετά την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη ως ελεύθερο από τον Λεβαδειακό, οι Περιστεριώτες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο δεύτερό τους «χτύπημα», που είναι σαφώς πιο ηχηρό.

Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση, που αποτελούσε εξ αρχής διακαή πόθο τόσο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, όσο και του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του με το «αστέρι».

Οι δύο πλευρές, έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα σφραγίσουν το deal με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο παίκτης θα υπογράψει ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν σε έναν χρόνο και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει από την πλευρά του ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x