Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Βιγιαφάνιες ο Παναιτωλικός!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες τα ‘χουν βρει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Αργεντινός έρχεται στην Ελλάδα για τις ανακοινώσεις.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού θα είναι το προσεχές διάστημα ο Λούκας Βιγιαφάνιες! Οι Αγρινιώτες τα ‘χουν βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά και την Ιντεπεντιέντε και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (κυρίως ως πλάγιος) θα συνεχίσει την καριέρα του στα «καναρίνια» με την μορφή δανεισμού (ενδεχομένως για δύο χρόνια).

Πέρσι είχε παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στην Ουρακάν, με την οποία μέτρησε 19 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Η μεταγραφή είναι «κλεισμένη» και με το που ο παίκτης πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί το deal με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Βιγιαφάνιες είχε «παίξει» για ακόμα μια ελληνική ομάδα πριν λίγα χρόνια, όταν η Ιντεπεντιέντε ήθελε να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, ως «αντάλλαγμα» για την οφειλή απ’ την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες, ωστόσο τότε δεν προχωρήσει το θέμα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x