Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Ρολάντο ψάχνει η ΑΕΚ! (video)

Μια πολύ δυνατή περίπτωση αμυντικού (τουλάχιστον από πλευράς βιογραφικού) παλεύει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» μίλησε με τον πρώην στόπερ των Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ και νυν της Μαρσέιγ, Ρολάντο.

Ένας πραγματικά «μπαρουτοκαπνισμένος» αμυντικός έχει γυαλίσει στην ΑΕΚ.

Την ώρα που αναζητά τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα (με το όνομα του Μιλάνοφ να παίζει γερά ως υποψηφιότητα) η «Ένωση» φέρεται να κινείται εξίσου δυνατά και στο θέμα του στόπερ.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου Ρολάντο. Πρόκειται για τον γεννημένο στο Πράσινο Ακρωτήριο αμυντικό που αγωνίζεται στη Μαρσέιγ κι έχει φορέσει βαριές φανέλες στο ποδοσφαιρικό του παρελθόν.

Φτιάχνοντας το όνομά του στην Μπελενένσες και κάνοντας μεταγραφή στην Πόρτο, ο Ρολάντο έπαιξε πέντε χρόνια στους «δράκους» (112 συμμετοχές, 7 γκολ), ενώ την επόμενη διετία έπαιξε δανεικός σε Νάπολι, Ίντερ και Άντερλεχτ.

Από πέρυσι το καλοκαίρι (κατόπιν υπόδειξης του Μίτσελ) βρέθηκε στη Μαρσέιγ, όπου σημείωσε 19 συμμετοχές με 1 γκολ. Εκεί που φέρεται να βασίζεται η ΑΕΚ είναι στο γεγονός ότι θέλει να αποχωρήσει από τους Μασσαλούς και ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του (που λήγει το 2018 και προβλέπει 800.000 ευρώ τον χρόνο).

Σε διαφορετική περίπτωση θα επιδιωχθεί ο δανεισμός του με οψιόν αγοράς, έχοντας βέβαια συμφωνήσει νωρίτερα με τη Μαρσέιγ να καλύψει ένα μέρος των ετήσιων αποδοχών του.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x