Super League 2

«Μπαμ» με Χιώτη!

Τάραξε τα νερά ο Πανελευσινιακός! Οι νεοφώτιστοι στη Football League απέκτησαν τον πολύπειρο Διονύση Χιώτη με παρουσία μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και... Champions League.

Έσκασε η... μεταγραφική βόμβα στη Football League! Ο Πανελευσινιακός κάτω από άκρα μυστικότητα και με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης απέκτησε τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από 7 χρόνια.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για το ποιόν του 38χρονου τερματοφύλακα, που μετράει πάνω από 350 συμμετοχές με τις φανέλες των ΑΕΚ, Εθνικού, Προοδευτικής, Κέρκυρας και ΑΠΟΕΛ, έχοντας φυσικά παραστάσεις από Champions και Europa League!

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Πανελευσινιακού και ο πρόεδρος της ομάδας της Χρήστος Γιαλιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Διονύση Χιώτη που τον καλωσορίζουν από σήμερα στην οικογένεια του συλλόγου».

*Στην φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά είναι ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Χρήστος Γιαλιάς, ο Διονύσης Χιώτης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο οικονομικός διευθυντής, Τοπτίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x