Stoiximan Super League

Μπαράλες: «Είμαστε κοντά στον στόχο μας»

Το σύνθημα για τις επόμενες υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ επέστησε ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος ψηφίστηκε MVP του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό.

Τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό πήρε ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι και πλέον χρειάζεται ένα γκολ για να σπάσει ένα σπάνιο ρεκόρ.

Ωστόσο, ο Αργεντινός φορ επέστησε την προσοχή όλων στις επόμενες υποχρεώσεις των Αρκάδων, αφού δεν τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές διακρίσεις, αλλά η πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ με 17 γκολ: «Δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν σκέφτομαι αν θα είμαι πρώτος σκόρερ. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να συνεχίσουμε να σκοράρουμε».

Για το αν ήταν τερματοφύλακας, θα μπορούσε να πιάσει την μπάλα εκεί που την έστειλε: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο ακόμα για τον πετύχουμε».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x