Stoiximan Super League

Μπάρκας: «Φταίω εγώ που δεν τα καταφέραμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βασίλη Μπάρκα μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή και ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέλαβε την ευθύνη για αυτό.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης αναφερόμενος στο λάθος που έκανε υποστήριξε:

«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, ήρθαμε για να νικήσουμε, δεν το καταφέραμε και φταίω κι εγώ γι'αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να νικήσουμε το ντέρμπι μπροστά στον κόσμο μας. Εχουμε μείνει πίσω αλλά τα ντέρμπι είναι ντέρμπι.

Το 1-1 είναι αρκετά κοντά ο Περόνε, άλλαξε πορεία στην μπάλα, πρόλαβα να αντιδράσω αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Δεν μου αρέσει ως τερματοφύλακας να κάθομαι στο τέρμα, αυτός άλλες φορές είναι καλό και άλλες κακό. Και οι δύο φάσεις, το 2-1 αλλά και αυτή με τον Βράνιες πριν το 2-1, είναι λάθη δικά μου και δυστυχώς στη θέση μου τα λάθη πληρώνονται. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε, να μειώσουμε τα λάθη και να βοηθήσουμε την ομάδα», ανέφερε στη Nova και συνέχισε:

«Ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής, δουλεύει πολύ με την ψυχολογία, κάτι που μας έλειπε. Να κάνουμε τις φάσεις γκολ, να συνεχίσουμε την δουλειά και με την αλλαγή ψυχολογίας θέλουμε να ανέβουμε σιγά-σιγά. Δυστυχώς σήμερα δεν πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε το ντέρμπι της Κυριακής.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα την Κυριακή, όσο πίσω κι αν είμαστε στη βαθμολογία. Δυστυχώς έχουν γίνει λάθη, δικά μου ή άλλων, που στοιχίζουν αλλά έτσι είναι αυτά. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ντέρμπι την Κυριακή. Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας γιατί ο ΑΕΚτσής έχει μάθει να βοηθάει στις δύσκολες στιγμές», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x