Stoiximan Super League

Μπάρκας: «Στόχος μας το Κύπελλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο έθεσε ως στόχο ο Βασίλης Μπάρκας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την πρόκριση της ομάδας του Περιστερίου στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στόχος του Ατρόμητου, από τη στιγμή που δεν έχει την επιθυμητή πορεία στο πρωτάθλημα, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μπάρκας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μπάρκας στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον σπουδαστή του ΚΑΡ, Γιάννη Σαπουντζάκη

Για τη νίκη του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου: «Ήταν ένα δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι, προσπαθούσαμε να μην φανούν τα δυνατά του στοιχεία και μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τα δικά μας. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, ευχαριστήσαμε τον κόσμο και περιμένουμε μία καλή κλήρωση».

Για το αν στόχος των Περιστεριωτών είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Σίγουρα στόχος του Ατρόμητου είναι το Κύπελλο. Πολύ περισσότερο φέτος, αφού δεν πάμε καλά στο πρωτάθλημα και θέλουμε δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στους «κυανόλευκους»: «Το μόνο που έχει αλλάξει είναι η ψυχολογία των παικτών. Δεν έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο που ξέραμε. Σιγά-σιγά παίρνουμε τα αποτελέσματα και θα πάμε καλύτερα».

Για το όνειρό του: «Το όνειρό μου είναι να παίξω στην Αγγλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x