Αγγλία

Μπάρκλεϊ: «Οι καλύτερες δέκα μέρες της καριέρας μου»

Για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με εθνική Αγγλίας και Τσέλσι το τελευταίο καιρό μίλησε ο Ρος Μπάρκλεϊ. Ειδική αναφορά έκανε και για τα τατουάζ του.

Μια εξαιρετική περίοδο διανύει το τελευταίο καιρό ο νεαρός άσος της Τσέλσι, Ρος Μπάρκλεϊ, και αυτό φαίνεται, βάσει των πιστικών εμφανίσεων που κάνει.

Ο 24χρονος μέσος έπαιξε σημαντικό ρόλο και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Ισπανία. Επιπλέον, ήταν και αυτός που με δικό του γκολ στο 96’, «χάρισε» το βαθμό της ισοπαλίας στους «μπλε» στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε αγγλικό Μέσο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, πως βλέπει τη σκληρή δουλειά που κάνει να αποδίδει "καρπούς", ενώ παράλληλα θεωρεί πως το παιχνίδι του έχει ωριμάσει.

«Θα έλεγα ότι προφανώς αυτές είναι οι δέκα καλύτερες μέρες της καριέρας μου. Έβαλα γκολ και μοίρασα μερικές ασίστ , ενώ έπαιξα πολύ καλά και με την Εθνική ομάδα. Απλά βλέπω πως η σκληρή δουλειά τελικά αποδίδει» τόνισε.

«Το να αγωνιστώ σε δύο κρίσιμα παιχνίδια της Αγγλίας και να πετύχω το πρώτο μου γκολ στο «Στάμφορντ Μπριζ» με κάνει να νιώθω φανταστικά» ανέφερε ο πρώην παίκτης της Έβερτον και συνήχησε λέγοντας πως: «Πιστεύω πως είμαι καλύτερος παίκτης τώρα. Έχω ωριμάσει και καταλαβαίνω καλύτερα το παιχνίδι καθώς μεγαλώνω. Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με πολλές προσδοκίες και εξαιρετικούς παίκτες γύρω μου».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα τατουάζ του και στην απόφαση να τα αφαιρέσει, μεταξύ των οποίων και εκείνο που είχε την ημερομηνία που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ‘Εβερτον.

«Τα είχα κάνει όταν ήμουν μικρός, και μερικές φορές όταν είσαι νέος κάνεις ηλίθια πράγματα χωρίς να τα σκέφτεσαι. Ένιωσα ότι δεν ήθελα να έχω τατουάζ άλλο πια, και για αυτό αποφάσισα να τα αφαιρέσω τα τελευταία δύο χρόνια», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x