Stoiximan Super League

Μπαρμπόσα: «Είναι τρομερό»!

Διαβάστε τι είπε ο Έλντερ Μπαρμπόσα για τον θρίαμβο της Πορτογαλίας στο Euro.

Πανευτυχής ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα λόγω της κατάκτησης του Euro από την Πορτογαλία. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν είχε λόγια να περιγράψει τον θρίαμβο των παικτών του Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στο Κίελτσε.

«Πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι τρομερό.Είναι σημαντικό για όλη τη χώρα γιατί αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πίστευα ότι θα το πάρουμε. Θα φοβόμουν περισσότερο αν παίζαμε με πιο αδύνατη ομάδα. Όταν παίζουμε όμως με μεγάλους αντιπάλους τότε δεν φοβάμαι. Πάντα είχαμε ποιότητα αλλά τώρα είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Κανείς δεν παίζει πλέον για τον εαυτό του. Όλοι παίζουν για την ομάδα και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά, αυτό είναι το μυστικό», τόνισε κι εν συνεχεία αναφερόμενος στον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και την αποχώρησή του από τον τελικό είπε:

«Όταν τραυματίστηκε δεν φοβήθηκε. Ήξερα ότι πλέον όλοι θα έπαιζαν και για τον αρχηγό! Όλοι έδωσαν τα πάντα για αυτό το τρόπαιο».

Για την ομάδα του 2004, που έχασε τον τελικό από την Ελλάδα: «Τότε εμείς είχαμε κάνει καταπληκτικό τουρνουά. Παίζαμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε μία ομάδα γεμάτη αστέρια. Φίγκο, Ρουί Κόστα, Παουλέτα, Νούνο Γκόμες, Ντέκο, Φερνάντο Κόουτο, Κοστίνια, Σιμάο... Τώρα όμως παίξαμε ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Και τα καταφέραμε».
Για το αν θα ήθελε να βρίσκεται στην πατρίδα του:«Σίγουρα πάνω απ' όλα θα ήθελα να ήμουν στην υποδοχή! Μακάρι να μπορούσα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x