Stoiximan Super League

«Μπαρούτι» ο Σαββίδης!

Παρά το ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα δεν ήταν κακή, το γεγονός πως δεν συνοδεύτηκε με νίκη οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη -έξαλλο- στα αποδυτήρια. Τα είπε και με Γεωργιάδη την ώρα του ματς!

«Επίσκεψη» στα αποδυτήρια της ομάδας έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, παρότι αναγνώρισε πως εικόνα των παικτών του Γεωργιάδη, κόντρα στους Αρκάδες στην Τούμπα, δεν ήταν κακή στάθηκε στο γεγονός πως η βαθμολογική απώλεια βάζει σε σοβαρούς μπελάδες την ομάδα για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συνοδευόμενος και από τον γιο του, Γιώργο, τα… έψαλε και μάλιστα σε έντονο ύφος στους παίκτες, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως ο στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδεικτικό του πόσο έντονα έζησε το ματς κόντρα στον Αστέρα, αποτελεί το γεγονός πως με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ιβάν Σαββίδης πήγε στον πάγκο της ομάδας και είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Μάλιστα, η επίσκεψη του μεγαλομετόχου στα αποδυτήρια είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του «δικέφαλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x