Stoiximan Super League

Μπαρόχα σε πρώτο πλάνο

Σύντομα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τερματοφύλακα στην ΑΕΚ, με τον Μιλοβάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές. Ειδική άδεια έχει πάρει ο Βάργκας.

Προσπάθεια να έχουν συμπληρώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου καταβάλλουν στην ΑΕΚ, η οποία κινείται για τρεις ακόμα προσθήκες.

Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ και μεσοεπιθετικός είναι οι θέσεις που θέλουν να καλύψουν στην «Ένωση» μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, όμως μπορεί να προκύψει θέμα για τον ακραίο επιθετικό, αν τελικά αποχωρήσει ο Κρισάντους από την ομάδα.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φέρονται να έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τα γκολπόστ: τον Χάβι Βάρας, τον Εστεμπάν Αλβαράδο και τον Αλέν Μπαρόχα. Όλα δείχνουν ότι ο τελευταίος είναι ο βασικός στόχος των ανθρώπων του συλλόγου, παρότι ο Βενεζουελάνος πορτιέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καράκας.

Ειδική άδεια σε Βάργκας

Την προσεχή Παρασκευή θα φτάσει στην Αθήνα ο Ρόναλντ Βάργκας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Βενεζουελάνος άσος αναμένεται να μείνει μέχρι την Κυριακή στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει εκ νέου για το εξωτερικό, αφού εξασφάλισε ειδική άδεια λίγων ημερών για να ξεκουραστεί μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x