Ισπανία

Μπαρτομέου: «Το πρόβλημα το δημιούργησε ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Πικέ»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξήγησε πως είναι δύσκολο οι παίκτες από την ακαδημία να πάνε στην πρώτη ομάδα όταν σε αυτή υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Πικέ.

Το ταλέντο που υπάρχει στη Μπαρτσελόνα καθιστά δύσκολο στους νέους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αυτό φαίνεται ότι υποστηρίζει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, που θεωρεί ότι ο Τσάβι, ο Ινιέστα και ο Πικέ δημιούργησαν αυτό το «πρόβλημα».

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Καταλανών είπε: «Το πρόβλημα είναι ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Μέσι και αυτοί οι παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι παίκτης στην πρώτη ομάδα όταν έχεις μπροστά σου τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ, τον Μπουσκέτς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ο Τσάβι είπε ότι πρέπει οι νέοι παίκτες να πάνε σιγά-σιγά, αλλά ο ίδιος ο Τσάβι και ο Πικέ και ο Ινιέστα δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο αν μπορεί κάποιος να γίνει ο νέος Μέσι: «Ποιος μπορεί να γίνει ο νέος Μέσι; Ίσως κάποιος να μπορέσει αλλά θα πρέπει σίγουρα να φύγει από εμάς γιατί εδώ θα είναι απίθανο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x