Champions League

Μπαρτομέου: «Υπερβολική η δεύτερη κίτρινη στον Πικέ»

Ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου θεωρεί πως η αποβολή του Ζεράρ Πικέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό ήταν υπερβολική, ενώ αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Υπερβολική θεωρεί τη δεύτερη κίτρινη που είδε ο Ζεράρ Πικέ κι αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Είδα τη φάση ζωντανά, δεν έχω δει replay και δεν μου φάνηκε για κίτρινη κάρτα. Νομίζω πως ήταν υπερβολική η αποβολή μετά από μια τέτοια φάση, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή», τόνισε.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το έργο του. «Είναι η πρώτη του σεζόν και κάνει πολύ καλή δουλειά. Σήμερα είδαμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν τον προσλάβαμε ξέραμε πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που αγαπά την Μπαρτσελόνα και ξέρει να παίζει με το στυλ της ομάδας και να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Οι πρώτες του 100 μέρες στην ομάδα είναι πολύ θετικές», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x