Ισπανία

Μπάρτσα πρόσεχε... Η Βαλένθια επέστρεψε!

Η Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» παίζει το μισό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η ατάκα του Βαλβέρδε στον Μέσι που τον άφησε εκτός με τη Γιουβέντους. Διότι οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν και τρομάζουν!

Και όμως, η Βαλένθια είναι εδώ. Οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν για τα καλά και ήρθε η ώρα να αποδείξουν, ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, όπως είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Μέσι, όταν τον άφησε στον πάγκο με τη Γιουβέντους... «Στο Μεστάγια, παίζεται η μισή χρονιά».

Μπορεί λοιπόν η Μπαρτσελόνα να πηγαίνει «τρένο» στο πρωτάθλημα, με 11 νίκες και μια ισοπαλία σε 12 ματς, αλλά η Βαλένθια είναι η μόνη ομάδα που δείχνει ικανή να της βάλει προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι «νυχτερίδες» δεν έχουν ηττηθεί φέτος και θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης, αλλά καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον τιμωρημένο Πικέ.

Πιθανό στραβοπάτημα της Μπάρτσα, θέλουν σίγουρα να εκμεταλλευτούν τόσο η Ρεάλ, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την προτελευταία Μάλαγα, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν μακριά από το «σπίτι» τους την πάντα μαχητική Λεβάντε.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 24/11

Θέλτα-Λεγανές

Σάββατο 25/11

Αλαβές-Έιμπαρ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα
Μπέτις-Ζιρόνα
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή 26/11

Λα Κορούνια-Μπιλμπάο
Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Δευτέρα 27/11

Εσπανιόλ-Χετάφε

Η επόμενη (14η) αγωνιστική

Παρασκευή 1/12

Μάλαγα – Λεβάντε

Σάββατο 2/12

Μπαρτσελόνα – Θέλτα
Ατλέτικο – Σοσιεδάδ
Σεβίλλη – Λα Κορούνια
Μπιλμπάο – Ρεάλ

Κυριακή 3/12

Λεγανές – Βιγιαρεάλ
Χετάφε – Βαλένθια
Έιμπαρ – Εσπανιόλ
Λας Πάλμας – Μπέτις

Δευτέρα 4/12


Τζιρόνα - Αλαβές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x