Stoiximan Super League

«Μπάσιμο» της Νάπολι για Μιλιβόγεβιτς

Πολύ δυνατά «παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και υπάρχει έντονη φημολογία ότι έγινε πρόταση και από τη Νάπολι. Ενδιαφέρον από Έβερτον.

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί το μέλλον του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Για τον Σέρβο χαφ έχουν δείξει ενδιαφέρον και δείχνουν ζωηρές αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που «μετράνε», όπως είναι η Ζενίτ που πουλάει τον Βίτσελ, η Άστον Βίλα, η Φιορεντίνα, η οποία ωστόσο, απέκτησε τον Κάρλος Σάντσες και κυκλοφορεί το σενάριο στην Αγγλία ότι εξετάζεται η περίπτωσή κι από την Έβερτον του Κέβιν Μιραλάς.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον «Γαύρο», προέκυψε το βράδυ της Τρίτης πρόταση για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και επικρατεί έντονη φημολογία ότι αυτή η ομάδα είναι η Νάπολι και ο μάνατζερ του παίκτη «τρέχει» το θέμα, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει. Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση στην παρούσα φάση για την έκβαση της υπόθεσης λόγω της πίεσης του χρόνου. Αν αποχωρήσει ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα τις επιλογές των Καμπιάσο, Ρομάο και Ζντιέλαρ και κυκλοφορούν σενάρια ότι είναι πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για αυτήν τη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x