Ιταλία

Μπάσιμο Τορίνο για Κονέ

Η Τορίνο χρειάζεται έναν μέσο με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κονέ για τον οποίο έχει πολύ καλή γνώμη ο προπονητής της Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

Κίνηση για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ ετοιμάζεται να κάνει η Τορίνο. Η εφημερίδα «Tuttosport», αλλά και αρκετά ακόμη ιταλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η Γκρανάτα έχει αποφασίσει να καταθέσει προσφορά στην Ουντινέζε ώστε να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή χαφ.

Η Τορίνο χρειάζεται έναν μέσο με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κονέ για τον οποίο έχει πολύ καλή γνώμη ο προπονητής της Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

Το θέμα όμως είναι τα βρουν οι δύο σύλλογοι στα λεφτά, αφού η Ουντινέζε δεν είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τον Έλληνα άσο για τα δικαιώματα του οποίου είχε δαπανήσει 4,5 εκατ. ευρώ το 2014. Τα ιταλικά ρεπορτάζ εκτιμούν ότι με 3,5 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να κλείσει το deal μεταξύ Ουντινέζε και Τορίνο.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί εποχής Στραματσόνι, όταν ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ο Κονέ δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στην Ουντινέζε του Κολαντουόνο. Μετράει μόλις 5 ματς (τα 2 ως βασικός!) από το ξεκίνημα της σεζόν στη Serie A και προφανώς δεν θα είχε αντίρρηση να μετακομίσει σε μία ομάδα όπου θα υπολογίζεται περισσότερο και θα παίζει συχνότερα.
Το συμβόλαιο του Κονέ με την Ουντινέζε τελειώνει τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x