Stoiximan Super League

Μπασινάς στην εκπομπή του Ντέμη: «Απ’ αυτόν έμαθα τη θέση του αμυντικού χαφ στον Παναθηναϊκό»

Τον παίκτη που θαύμαζε στον Παναθηναϊκό και από τον οποίο θεωρεί ότι έμαθε τη θέση του αμυντικού χαφ αποκάλυψε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM ο Άγγελος Μπασινάς.

Στο πρότυπο που είχε ως πιτσιρικάς στον Παναθηναϊκό -αλλά και στον παίκτη από τον οποίο θεωρεί ότι επηρεάστηκε περισσότερο στον τρόπο που έπαιζε τη θέση του- αναφέρθηκε ο Άγγελος Μπασινάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής κατονόμασε τον Στράτο Αποστολάκη ως τον ποδοσφαιριστή που κοιτούσε περισσότερο.

Κι αφού αποθέωσε τον (τότε υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος) Βέλιμιρ Ζάετς, αποκάλυψε ότι τα μυστικά της θέσης του αμυντικού χαφ τα διδασκόταν από τον Πάουλο Σόουζα.

«Αυτόν που κοιτούσα ήταν ο Στράτος Αποστολάκης. Αναπτύξαμε και σχέσεις στη συνέχεια. Τον Ζάετς τον πρόλαβα μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Παιανία. Ξέχναγε ότι ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος όταν παίζαμε. Τέτοιον παίκτη δεν έχω δει στην Ελλάδα! Και σήμερα θα έκανε τη διαφορά… Από εκείνον που έμαθα όμως τη θέση του αμυντικού χαφ, ήταν από τον Πάουλο Σόουζα. Παρόλο που είχε τραυματισμούς, δίδασκε πως παίζει ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x