Stoiximan Super League

Μπαστακός: «Έχω δεθεί με τον Ηρακλή»

Το γεγονός ότι έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή παραδέχθηκε ο Μιχάλης Μπαστακός στο περιθώριο της βράβευσής του για καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής.

Το δέσιμο που έχει με τον κόσμο και την ομάδα του Ηρακλή παρά τους λίγους μήνες παραμονής του στον «Γηραιό» τόνισε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Μπαστακός στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής.

Ο επιθετικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν ήθελε να παραμείνει με κανονική μεταγραφή, τα άφησε όλα ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μπαστακός:

Για το βραβείο του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο, θέλω να το αφιερώσω πρώτα από όλα στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει έστω και αν είναι μακριά αλλά και στους φιλάθλους του Ηρακλή».

Για το αν έχει δεθεί με την ομάδα: «Ναι νομίζω ότι συμβαίνει κάτι περίεργο μέσα μου, έχω δεθεί με τον Ηρακλή παρότι είμαι λίγο καιρό εδώ, αισθάνομαι λες και είμαι χρόνια στην ομάδα. Νομίζω ότι η συμπαράσταση του κόσμου, είναι σαν να βλέπω την οικογένεια μου στον Ηρακλή».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι ακόμα ένας τελικός. Να κερδίσουμε, να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσουμε».

Για το πώς παραμένει η ομάδα συγκεντρωμένη: «Δεν μας επηρεάζουν αυτά, η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Έξω από αυτόν, η ευθύνη είναι σε άλλους».

Για το γεγονός ότι σε ένα μήνα θα είναι παρελθόν από τον Ηρακλή, καθώς έχει έρθει ως δανεικός: «Δεν θέλω να σκέφτομαι την αποχώρηση μου για την ώρα. Υπάρχουν δυο ματς ακόμα, να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα τα δούμε όλα μετά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής σε αυτά τα ματς: «Ό,τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να δώσουμε την ψυχή μας, την μαχητικότητα μας».

Για το αν αλλάξουν τα θέματα στο διοικητικό κομμάτι και έρθει η πρόταση για ελεύθερη μεταγραφή του: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί με την ομάδα του Ηρακλή, αλλά τώρα μου βάζετε δύσκολα».

Την βράβευση του Μιχάλη Μπαστακού, πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x