Κύπελλο Ελλάδας

Μπατίστα στον ΣΠΟΡ FM: «Φαβορί η ΑΕΚ – Δεν έχει ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός»

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Ντανιέλ Μπατίστα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην ΑΕΚ έδωσε ο Ντανιέλ Μπατίστα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως η «Ένωση» με τον κόσμο στο πλευρό της θα αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη έναντι του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο πρώην άσος των δύο ομάδων υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες δεν διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, εκτός από τους Φορτούνη και Τσόρι που δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντανιέλ Μπατίστα στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για:

- το σημερινό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ: «Θεωρώ φαβορί την ΑΕΚ, η οποία έχει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα και είναι πολύ σημαντικό, πόσω μάλλον όταν έχεις πετύχει και δύο γκολ στον πρώτο αγώνα. Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός δεν παίζει τόσο καλά και πιστεύω ότι το προβάδισμα είναι υπέρ της ΑΕΚ».

- πώς περιμένει αν δει την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της, μετά από πολύ καιρό το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο με 50.000 κόσμο, θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας και η ΑΕΚ θα πρέπει να παίξει επιθετικά. Θα της δώσει ώθηση κόντρα στον Ολυμπιακό να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Θα πρέπει να περιμένει και την αντίδραση του Ολυμπιακού, πώς θα μπει στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο, με καλή φυσική κατάσταση και έχει καλή ψυχολογία. Έχει δύο αμυντικά χαφ (Γιόχανσον – Σιμόες) που τρέχουν όλο το γήπεδο, έχει τον Μάνταλο και τον Αραούχο που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και για αυτό δίνω τις πιθανότητες υπέρ της ΑΕΚ».

- την αντίδραση που περιμένει από τον Ολυμπιακό: «Συνήθως οι μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές δείχνουν τον χαρακτήρα τους. Οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν πως ήταν μία άτυχη στιγμή το αποτόλμα του πρώτου αγώνα και να ανατρέψει το αποτέλεσμα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ δείχνει σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και νικάει πολύ. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και κανείς δεν ξέρει τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα τέτοιο παιχνίδι».

- την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, το τελευταίο δίμηνο συγκεκριμένα, και πώς θα εμφανιστεί απόψε: «Δεν βλέπω ο Ολυμπιακός να έχει ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα του, εκτός από τον Φορτούνη που κάποιες στιγμές έχει πάρει αυτό το ρόλο. Τελευταία όμως δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Δεν έχει ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός, εκτός από τον Τσόρι που έχει πέσει το τελευταίο διάστημα και δεν είναι βασικός. Δεν έχει άλλους παίκτες. Θα πρέπει να βασιστεί στο όνομά του, την ιστορία του και τη φανέλα του».

- τους παίκτες της ΑΕΚ που μπορούν να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι: «Η ΑΕΚ ποντάρει πάρα πολύ στον Αραούχο, που έχει δείξει πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης και σκοράρει για την ομάδα του. Επίσης, ο Μάνταλος είναι ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x