Κύπελλο Ελλάδας

Μπάχαλο: Περιμένουν οπαδοί της ΑΕΚ στα εκδοτήρια, συγγνώμη από την ΠΑΕ

Ουρά έχουν στήσει οπαδοί της ΑΕΚ για τα 400 τελευταία εισιτήρια, αλλά η ΠΑΕ-που δεν ευθύνεται για το μπάχαλο-ζητεί συγγνώμη γιατί δεν μπορεί να τα διαθέσει πριν να υπάρξει απόφαση για τον τελικό.

Απίστευτη ταλαιπωρία περνούν οι φίλοι της ΑΕΚ που αποφάσισαν να… διεκδικήσουν τα τελευταία 400 εισιτήρια της ομάδας για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αυτά επρόκειτο να τεθούν προς πώληση στο εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ, ωστόσο παρά την παρουσία δεκάδων φιλάθλων από νωρίς στο χώρο, η αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή του τελικού δεν επιτρέπει στην ΠΑΕ να αρχίσει τη διάθεσή τους.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» απολογήθηκε για την ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να περάσουν οι φίλαθλοί της, αν και η ίδια δεν φέρει ευθύνη για το μπάχαλο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αν και δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για την καθυστέρηση, ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους που ήδη περιμένουν να αρχίσει η διάθεση των τελευταίων 400 εναπομεινάντων εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, αφού οφείλει να περιμένει την απόφαση των αρμοδίων αρχών. Το εκδοτήριο θα ανοίξει αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που θα γίνει σε λίγη ώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εφ’ όσον έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του αγώνα κανονικά αύριο», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x