Euro 2024

Μπαζντάρεβιτς: «Θα έπρεπε να ντρέπεται ο διαιτητής»

Ο Μεχμέντ Μπατζάρεβιτς στάθηκε στις δηλώσεις του στον διαιτητή του αγώνα, Έρικσον, αναφέροντας πως θα έπρεπε να ντρέπεται, ενώ έκανε λόγο και για προβοκάτσια, χωρίς να πει περαιτέρω πράγματα.

Πολλά παράπονα από όλους και από όλα είχε ο Μεμέντ Μπατζάρεβιτς. Ο τεχνικός της Βοσνίας ανέφερε πως ο διαιτητής του αγώνα, Έρικσον, θα έπρεπε να ντρέπεται για τα σφυρίγματά του ενώ έκανε λόγο και για προβοκάτσια, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρεις.

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια που είπατε, μας αξίζουν. Οι παίκτες δώσανε το μέγιστο που μπορούσαν. Παίξανε πάρα πολύ καλά και νομίζω πως μας άξιζε η νίκη. Λυπάμαι για το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος, τη στιγμή που ο αγώνας ήταν… τελειωμένος. Δεν μπορώ να μην αναφέρω κάτι και για τον διαιτητή. Πιστεύω πως πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του και για τις αποφάσεις που πήρε. Λυπάμαι για μερικά φάουλ που δεν μας έδωσε, ελπίζω πως το ματς στη χώρα μας θα είναι καλύτερα και θα έχει καλύτερο αθλητικό πνεύμα»
, είπε αρχικά.

Αν μπορεί η ισοπαλία να θεωρηθεί και ως θετικό αποτέλεσμα: «Αυτό το βράδυ είδαμε μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας μου, αυτό ήθελα να δω. Οι παίκτες έτρεξαν πολύ, ήταν μαχητικοί, κάνανε τα πάντα. Δεν αρκεί ο βαθμός. Από την άλλη πλευρά θέλουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση αν και από την αρχή ήθελα ακόμη και την πρώτη».

Ένα σχόλιο για τη συμπεριφορά των οπαδών της Ελλάδας (σσ. ερώτηση από Βόσνιο δημοσιογράφο): «Το είπα και στην αρχή, συμπαθώ την Ελλάδα. Είναι μια φιλική χώρα. Υπήρχαν αρκετοί Βόσνιοι παίκτες που πέρασαν από εδώ. Αυτό που είδα, αυτή η εικόνα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν ήταν αθλητικό πνεύματος, είμαι σίγουρος πως δεν αντιπροσωπεύει αυτό τον ελληνικό λαό για τον οποίο έχω θετική γνώμη. Όταν η Ελλάδα έρθει στη Βοσνία θα δώσουμε τα πάντα για να αισθάνονται καλά. Θα τους φιλοξενήσουμε με ευπρέπεια».

Εάν η Βοσνία έχει ακόμα ελπίδες για τη δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία με την Ελλάδα: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, με μυαλό με αυτό τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, το πιο πιθανό είναι πως θα βρεθούμε στη δεύτερη θέση. Θα μπορούσαμε να παλέψουμε και για την πρώτη θέση. Την άνοιξη ελπίζω να μην έχουμε πολλούς τραυματίες, υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα».

Για το ότι έπαιξε πιο κλειστά στο δεύτερο μέρος η Βοσνία: «Ναι όταν παίξαμε πιο επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, πιο ενεργητικά. Μετά το 1-0 ξεκίνησε η Ελλάδα να παίζει πιο επιθετικά αλλά παρ’ όλα αυτά είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να βάλουμε γκολ».

Εάν η απώλεια των τριών βαθμών θα στοιχίσει στην ομάδα εκτός από βαθμολογικής άποψης και από ψυχολογικής: «Σίγουρα δεν δεχθήκαμε με χαρά αυτό που έγινε, ειδικά όταν σκέφτεσαι ότι το γκολ στο 95’ δεν ήταν δίκαιο. Αυτό επηρεάζει τους παίκτες, δεν ήταν δίκαιο».

Για το ότι αναφέρθηκε σε προβοκάτσια και γιατί δεν είπε τίποτα για τους φιλάθλους της Βοσνίας: «Δεν λέω ότι οι οπαδοί της Βοσνίας αξίζουν επαίνους, δεν εννοούσα αυτό όταν σχολίαζα αυτούς της Ελλάδας. Ξέρω και γνωρίζω την Ελλάδα, ξέρω ότι εδώ οι άνθρωποι είναι φίλαθλοι και πιστεύω ότι όσα είδα σήμερα δεν αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα. Όταν είπα για προβοκάτσια εννοούσα αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του διαιτητή. Έπαιζε μονόπλευρα, δεν σφύριζε τα φάουλ υπέρ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x