Αγγλία

Μπεντέκε: «Δεν απέτυχα στη Λίβερπουλ»

Ο Κριστιάν Μπεντέκε θεωρεί πως δεν απέτυχε στο πέρασμά του από τη Λίβερπουλ.

Τα μόλις 10 γκολ σε 42 εμφανίσεις δεν είναι δα και καμία επίδοση της προκοπής για έναν παίκτη που στοίχισε 32,5 εκατ. λίρες. Κι όμως, ο Κριστιάν Μπεντέκε θεωρεί πως δεν απέτυχε στη Λίβερπουλ, προσθέτοντας πάντως πως δεν είχε να αποδείξει τίποτα στον Γιούργκεν Κλοπ με τα δύο γκολ που πέτυχε στην πρόσφατη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της παλιάς του ομάδας.

«Αν ήθελα να αποδείξω στον Κλοπ ότι ήταν λάθος; Είναι ανθρώπινη αντίδραση, αλλά σίγουρα δεν ήθελα να επηρεάσει το παιχνίδι μου. Όταν πετύχα το γκολ, όσο κι αν προσπάθησα να το κρύψω, ήμουν πολύ χαρούμενος. Παρόλα αυτά σεβάστηκα την ομάδα. Πολλοί στη θέση μου θα προκαλούσαν τον προπονητή και τους οπαδούς. Αλλά αυτό δεν είναι στη φύση μου», δήλωσε ο Βέλγος φορ.

«Στη Λίβερπουλ δεν ήμουν σε θέση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Με κάνουν και γελάω, όσοι μου λένε πως όσα γκολ πέτυχα υπέρ της Λίβερπουλ, τόσα πέτυχα και εναντίον της. Αλλά, όταν ήμουν εκεί, δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου. Κι όμως, σκόραρα δέκα φορές. Δεν θεωρώ πως απέτυχα», πρόσθεσε.

Κλείνοντας δήλωσε πως αποτυχία είναι όταν ξεκινάς μια δουλειά, την τελειώνεις και δεν τα καταφέρνεις. "Αλλά, εγώ δεν είχα καν την ευκαιρία να κάνω όσα πραγματικά μπορούσα, ώστε να μιλάμε για αποτυχία" συμπλήρωσε ο Βέλγος διεθνής φορ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x