Αγγλία

Μπέντνερ: «Έχει ιστορία η Νότιγχαμ, μου ταιριάζει σαν ομάδα»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Νίκλας Μπέντνερ, με τον Δανό επιθετικό να αναφέρει πως η ομάδα του ταιριάζει απόλυτα. «Δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής», πρόσθεσε.

Έτοιμος να προσφέρει από το ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία και νομίζω ότι μου ταιριάζει. Ο τρόπος που ο προπονητής βλέπει το ποδόσφαιρο ήταν κάτι που με έπεισε και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Φόρεστ. Η ομάδα «χτίζεται» ξανά με ορισμένους ταλαντούχους παίκτες και θέλω να γίνω μέλος της προσπάθειας. Εάν πιάσουμε τους στόχους μας θα είναι μια καταπληκτική σεζόν. Ο προπονητής μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που θέλει να παίζει σωστό και ωραίο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

«Προσωπικά, δεν είμαι κάποιος που χρειάζεται για να προσαρμοστεί σε μια ομάδα και να περιμένει αρκετό χρόνο για να αγωνιστεί. Θα κάνω ορισμένες εργομετρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες και μετά από αυτό θα είμαι έτοιμος να παίξω», δεν παρέλειψε να τονίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x