Κύπελλο Ελλάδας

Μπέντο: «Εμείς τη δουλειά μας…»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη επέστησε στη χθεσινή του ομιλία ο Πάουλο Μπέντο.

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στη σημερινή ρεβάνς με τον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στόχος των Πειραιωτών κάθε σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτό τόνισε στη χθεσινή του ομιλία προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ζήτησε να δείξουν ένταση και πάθος στην προπόνηση.

«Το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Αποχώρησαν ορισμένοι παίκτες, ήρθαν κάποιοι καινούργιοι στη θέση τους, για να μας βοηθήσουν και τους καλωσορίζουμε», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσοι είστε εδώ, θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς για όσα θα έχουμε πετύχει. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ο 47χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και προσεκτικοί διότι τα ματς αυτά δεν είναι εύκολα και αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Στο αυριανό ματς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε καλά και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x