Europa League

Μπέντο: «Φαβορί η Μπεσίκτας, αλλά δεν το σκεφτόμαστε»

Τον τίτλο του φαβορί στην Μπεσίκτας έδωσε ο Πάουλο Μπέντο, που σημείωσε όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν αφορά τον ίδιο και τους παίκτες του, αφού η δουλειά τους στην προετοιμασία δεν διαφοροποιείται.

Φαβορί την Μπεσίκτας έχρισε ο Πάουλο Μπέντο για τους αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο YouTube.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε όμως ότι το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την προετοιμασία του ίδιου και των παικτών του, αφού ούτως ή άλλως οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν παίζουν κανένα ρόλο στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μου αρέσει να διαλέγω αντιπάλους στις κληρώσεις. Ξέραμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη ό,τι κι αν συνέβαινε. Αυτή τη στιγμή μας έχει τύχει ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκινήσει από το Champions League. Είναι μία ομάδα που στην προηγούμενη φάση είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, με πολύ ποιοτικούς, γρήγορους και επιθετικούς παίκτες, είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας που είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Φέτος διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα, επομένως γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την προηγούμενη φάση. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που θεωρείται φαβορί, όμως αυτό θα το βγάλουμε από το μυαλό μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας χωρίς να έχουμε καθόλου στο μυαλό μας του τίτλου του φαβορί, που έχουμε δει πολλές φορές ότι δεν σημαίνει κάτι».

Για το φιλικό των δύο ομάδων την περίοδο του καλοκαιριού: «Η γνωριμία μας με την Μπεσίκτας δεν θα μείνει σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι του καλοκαιριού και ειδικά για την ομάδα μας. Έχουν αλλάξει πολλά στάδια από τότε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μάθουμε περισσότερα για την Μπεσίκτας, από το να σταθούμε τι έγινε μια μέρα σε ένα φιλικό παιχνίδι. Όπως κάνουμε κάθε φορά, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο, θα τον αναλύσουμε. Θα δούμε ποια είναι τα αδύναμα σημεία που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, τα δικά μας δυνατά σημεία και με αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x