Stoiximan Super League

Μπέντο για Φορτούνη: «Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο»

Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε εξηγήσεις για το «κόψιμο» του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή του Ολυμπιακού, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα στον Έλληνα άσο. Δείτε τι ακριβώς δήλωσε.

Θέση για το πολυσυζητημένο «κόψιμο» του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ηρακλή πήρε ο Πάουλο Μπέντο.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος κόουτς επιβεβαίωσε πως η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει με κάποιον τραυματισμό, αλλά για παράπονα που έχει από την αγωνιστική συμπεριφορά του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Είναι ενδεικτική η ατάκα του προπονητή των ερυθρολεύκων «το ταλέντο δεν αρκεί από μόνο του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

«Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο», χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου.

Από 'κει και πέρα, για την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο Καυταντζόγλειο και το διπλό, ανέφερε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε. Αντιδράσαμε σωστά και στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Παρότι δεν κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που σχεδιάσαμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και να μας απειλήσει. Στο β' μέρος όμως βελτιώσαμε την ταχύτητα, την κατοχή της μπάλας και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μας προκαλέσει άλλους κινδύνους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x