Stoiximan Super League

Μπέντο: «Θα δούμε πώς μπορεί να καλυφθεί το κενό του Μιλιβόγεβιτς»

Τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψει το κενό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο αναζητά ο Πάουλο Μπέντο, όπως υποστήριξε μετά το ματς με τον Ηρακλή.

Εν μέρει ευχαριστημένος έμεινε ο Πάουλο Μπέντο από την ομάδα του, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως μέχρι και το τρίτο γκολ η ομάδα του έπαιζε καλά αλλά στη συνέχεια έπεσε επιθετικά. Παράλληλα, μίλησε και για το κενό που άφησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, λέγοντας πως… ψάχνεται για το πώς θα το καλύψει.

Αναλυτικά

Για την εικόνα του αγώνα και την εύκολη νίκη αλλά και το κατά πόσο θεωρεί ότι θα πετύχει και στους 3 στόχους που έχει: «Ας ξεκινήσουμε με την ανάλυση του αγώνα. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση και θα περίμενε κανείς να ήμασταν πιο δραστήριοι. Κάναμε ενέργειες αλλά θεωρούμε πως θα έπρεπε να είμαστε πιο δραστήριοι και κινητικοί. Κάναμε το 2-0 και μετά ήρθε το 3-0 αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι διότι χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Θα θέλαμε πιο καλή επιθετική δουλειά. Περισσότερη ποιότητα στις μπαλιές και τις πάσες καθώς κάναμε αρκετά λάθη. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να υποφέρουμε γιατί δεν έχει κριθεί ο τίτλος στο πρωτάθλημα ακόμα. Στο Κύπελλο δεν έχουμε εύκολο γύρο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να προχωρήσουμε. Ο στόχος να πάμε μέχρι το τέλος. Για την Ευρώπη δεν θα ήθελα να πω κάτι μέχρι την άλλη εβδομάδα».

Για το τα δύο σχήματα που χρησιμοποιεί, το 4-2-3-1 και το 4-4-2: «Θα δούμε. Αυτό είναι πάντα να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα θα το δούμε ξανά το 4-4-2. Μόνο όμως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το κάναμε μία φορά στο πρωτάθλημα και ο αντίπαλος το ήξερε και μας περίμενε. Δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Ρομαό: «Καταρχήν δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά γιατί πρόκειται για μία ομάδα και ομαδική προσπάθεια. Να μην λέμε συγκεκριμένα για το ταλέντο κάποιου. Όλοι οι παίκτες ήρθαν εδώ και είναι εδώ για να βοηθήσουν. Όπως είπατε και εσείς ο Λούκα άφησε κενό διότι βοηθούσε πολύ και επηρέαζε όλους τους τομείς του αγώνα και ήταν αρχηγός. Θα είναι λάθος να τους συγκρίνουμε, τον Ρομαό με τον Λούκα, γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες. Θα δούμε πως μπορεί να καλυφθεί το κενό του Μιλιβόγεβιτς».

Για τις συμβουλές έδωσε στον Μιλιβόγεβιτς και το κατά πόσον τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα - πρότυπο για τους μικρούς σε ηλικία παίκτες: «Ήταν μία συζήτηση φυσιολογική με δύο άτομα που συνεργάστηκαν όχι για μεγάλο διάστημα. Εγώ του εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την στάση του και την συμπεριφορά του και γενικά για την αξία του και την προσφορά του ως παίκτης και του έδειξα ευγνωμοσύνη. Ήταν μία συζήτηση με αρκετό συναίσθημα και τελείωσε εκεί. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Λούκα με τα νέα παιδιά. Μπορούν να φτάσουν ψηλά αλλά θέλουν χρόνο, δουλειά και αγάπη. Ο Μιλιβόγεβιτς ερχόταν από έναν μεγάλο σύλλογο και είχε ήδη ικανότητες και παραστάσεις. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως μπορεί να φτάσουμε ψηλά τα νέα παιδιά. Όμως δεν έχει νόημα να τους συγκρίνουμε με τον Λούκα. Δεν πιστεύω πως αυτές οι συγκρίσεις εξυπηρετούν σε κάτι. Άλλοι παίκτες και χαρακτηριστικά. Όλοι είναι επαγγελματίες και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, ωστόσο όλα κρίνονται από την δουλειά, την βελτίωση και την εξέλιξή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x