Stoiximan Super League

Μπέντο: «Θέλαμε να προσθέσουμε ανταγωνισμό στο ρόστερ»

Ικανοποιημένος από το ρυθμό που είχε η ομάδα του στο α’ ημίχρονο του φιλικού με τον Λεβαδειακό δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές της ομάδας του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το ρυθμό που είχε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό με τον Λεβαδειακό δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε παράλληλα και την έντονη μεταγραφική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι με τις κινήσεις που έγιναν στόχος ήταν η αύξηση του ανταγωνισμού εντός ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του ματς:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός του ματς και ο δικός μας. Είχαμε πολλές απουσίες λόγω του ότι λείπουν και πολλοί διεθνείς, ενώ είχαμε και πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων που θέλαμε να τους δούμε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί χρειαζόταν να γίνει αυτό το φιλικό. Ωστόσο, ήταν καλύτερο το α’ ημίχρονο και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε σε όλο τον αγώνα».

Για τις μεταγραφές: «Περάσαμε μια περίοδο με τη διαδικασία εκτίμησης του ρόστερ που είχαμε. Κατόπιν, αποφασίσαμε για κάποιες μεταγραφές. Θέλαμε περισσότερο ανταγωνισμό σε κάποιες θέσεις. Πλέον, έχουμε περισσότερους παίκτες και λύσεις. Θέλαμε επίσης να συμπληρώσουμε κάποια κενά. Έχουμε μια μεγάλη χρονιά, με πολλά παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις και τώρα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να μας βοηθήσουν. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη φυσική κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x